13.2.13

A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort

Hovihankkija ystävällisesti pyrki aktivoimaan minua iäisyyksiä sitten. Parempi myöhään kuin pyy pivossa.

"Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa. Anna eteenpäin ainakin viidelle bloggaajalle." 

 1. Kahvi - helvetin hyvää ja kofeiinikin on kivaa. Aamukahvia parempaa on vain sunnuntaiaamukahvi. Joskus käyn kahvilla. Kahvilla pääsee töihinkin.
 2. Kirjoittaminen - se on niinku hirmu voimauttavaa, ettei aina tartte puhua, vaikka itseään tarttiskin ilmaista.
 3. Koirat - jumalallisia eläimiä karhujen lisäksi. Karhuja valitettavasti kohtaa todella harvoin. (Kissaihmiset saavat pitää tunkkinsa. Tästä ei tapella.)
 4. (Nyt alkoi jotenkin ahdistaa tämä kolmen k-kirjaimen suora. Teki mieleni siirtyä l-kirjaimeen, mutta säästän sen tuonnemaksi, etten vaikuta liian kontrollifriikiltä aakkostajalta. Heitän peliin spontaanisti jonkin ihan uuden kirjaimen eli...) Hatut - hassut hatut ovat parasta ajanvietettä. Ne käyvät todella hyvin yhteen erittäin kuivan kuohuviinin kanssa.
 5. Villasukat - Nerudan olisi pitänyt kirjoittaa oodi kaikille villaa tuottaville eläimille. Villasukat ovat parhautta, sillä vastustan kylmiä varpaita sydänjuuriani myöten.
 6. Loma - lomalla ei tarvitse mennä töihin. Lomalla voi lähteä matkalle ja matkalla voi juoda kahvia, kirjoittaa ja käyttää hassuja hattuja.
 7. Musta vesiväri - mitä parhain keksintö, jopa mustetta mustempi musta. Musta musta on mun juttu.
 8. Internet - yksi parhaista keksinnöistä sitten seksin suklaan sähkön ikinä.
 9. Ystävät - minullakin on ainakin kaksi vanhassa elämässä ja lukuisia uudessa virtuaalisessa elämässä.
 10. Bussi - tehokkaaksi ja toimivaksi järjestetty kauko-ja paikallisliikenne julkisilla kulkuneuvoilla on ollut aina sydäntäni lähellä.
Otsikko: Herm Albright


2 kommenttia:

 1. Kas kas, täällähän ollaan aktivoiduttu! Pääsin norovirukseltani vasta nyt lukemaan (ehtihän tämä olla täällä jo yli puoli vuorokautta)!

  Otan tunkkini ja käyn. ;)

  VastaaPoista
 2. Joo, ajattelin vähän yrittää näin kesäloman kynnyksellä.

  Tyhmä noro.

  VastaaPoista